If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой има ли представа от какво може да имам малко проблеми с паленето? Значи не всеки път, но доста често и без значение студен или топъл двигател, колата като че ли се мъжи да запали. Въртя ключа, запалва и работи на 4-500 оборота 2-3 секунди и чак тогава си застава на нормалните. Ако някой може да ме просвети какво да направя ще съм му благодарен.
Някой има ли представа от какво може да имам малко проблеми с паленето? Значи не всеки път, но доста често и без значение студен или топъл двигател, колата като че ли се мъжи да запали. Въртя ключа, запалва и работи на 4-500 оборота 2-3 секунди и чак тогава си застава на нормалните. Ако някой може да ме просвети какво да направя ще съм му благодарен.
Диагностика от някой който се занимава с нашите кошници
привет на всички колеги,имам една молба ако някой има останал или може да ми намери от някаде стикер за заден прозорец (club alfa romeo)и да ми го прати ще сам много благодарен.
Някой има ли опит с радио антените при 145/146? Захваща се с болтче през уши, които при мен са счупени и антената се движи свободно, като не прави също добър контакт.
Да попитам знаещите.Каква е връзката на датчика на термостата със перката за охлаждане на радиатора.Имам един проблем и от доста време не мога да го реша.Значи изключх датчика запалих колата светна червената лампа и се включи перката!!!!
Comment